Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های وابسته به آکپارتی٬ شهردار استانبول را به حمایت از تجزیه‌طلبان متهم کرده‌اند اما برخی فعالان سیاسی کُرد٬ امام‌ اوغلو را از جهاتی دیگر مورد انتقاد قرار می‌دهند. ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۶ بین الملل ترکیه و اوراسیا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی gazeteduvar، اکرم امام اوغلو شهردار استانبول که به عنوان یک چهره سیاسی جدید حزب جمهوری خلق در ترکیه مورد توجه قرار گرفته است٬ دیروز به دو شهر کردنشین دیاربکر و باتمان سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام اوغلو در شهر دیاربکر و در دیدار با احمد ترک شهردار برکنار شده ماردین و مزارکلی شهردار برکنار شده دیاربکر دیدار کرده و گفت: برکناری سه شهردار این استان‌ها٬ مشکلی نیست که فقط سه استان ما را در بگیرد بلکه نشان دهنده معضل بزرگی در دموکراسی ترکیه است. دولت باید به رای مردم احترام بگذارد. کنار زدن شهردارانی که با رای مردم انتخاب شده‌اند٬ بی توجهی به خواست و اراده آنها و لگدمال کردن حقوق شهروندی است.

امام اوغلو در دیاربکر همچنین بر سر مزار طاهر الچی وکیل مداقع و حقوقدان کُرد حاضر شد که در سال 2015 میلادی در برابر یکی از مساجد شهر دیاربکر و در حال قرائت متنی در مورد اهمیت آتش‌بس و صلح بین ترکیه و پ.ک.ک به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شد و عوامل ترور او هیچگاه شناسایی و دستگیر نشدند.

شهردار استانبول بعدازظهر دیروز دیاربکر را ترک کرده و به شهر کردنشین باتمان رفت تا به عنوان شاهد عقد و مهمان در ضیافت عروسی یک از فعالان سیاسی این شهر حضور پیدا کند.

رسانه‌های وابسته به حزب عدالت و توسعه٬ سفر امام اوغلو به دیاربکر و باتمان را همچون حمایت از ترور و تجزیه‌طلبی قلمداد کرده و از او انتقاد کردند، اما برخی فعالان سیاسی کُرد٬ امام‌ اوغلو را از جهاتی دیگر مورد انتقاد قرار می‌دهند.

آدم گَوَری از سیاست‌مداران کُرد و نماینده سابق دیاربکر در مجلس ملی ترکیه از حزب دموکراتیک خلق‌ها٬ دیشب در گفت‌وگو با شبکه سحر کُردی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در خصوص این سفر گفت: امام اوغلو در این سفر٬ یک عکس بزرگ آتاتورک را به کردها هدیه کرد و به باور من٬ این اقدام او٬ گونه ای تحقیر و کنایه و یک کار بی‌معنی است. چه نیازی دارد که در چنین سفری٬ به شهرداران برکنار شده کُرد٬ عکس آتاتورک اهدا شود؟ من بر این باورم که حزب جمهوری خلق٬ ذهنیت پیشین خود را نسبت به کردها تغییر نداده و این سفر نیز یک اقدام تاکتیکی برای کسب رای کردها در انتخابات آتی است.

وی در پایان گفت: مشکلات کردها در ترکیه با سفر یکی دو شهردار و فعال سیاسی حل نمی‌شود و آن چه اهمیت دارد اراده دولت و دیگر احزاب است. قرار نیست در مورد حل معضل کردها٬ الزاماً با سران پ.ک.ک در قندیل دیدار کنند. کردها ده‌ها نماینده در مجلس دارند٬ ریش‌سفید و معتمد محلی دارند و می‌توان گروه‌هایی از این افراد را سازماندهی کرده و آنان را همچون نماینده کردها در برابر دولت بر سر میز مذاکره نشاند تا همه مشکلات در چارچوب گفت‌وگو و دموکراسی حل شود.

انتهای پیام/

R7650/P/S8,1414/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت شهید مطهری از کلاس درس متفاوت امام

به گزارش خبرنگار جماران، مرتضی مطهری(1) همو که کنار اسمش پیشوندی ناگسستنی نشسته است و همه او را بیشتر با استاد مطهری می شناسند، در میان خاطراتی که از امام خمینی (س) نقل کرده به بیان شیرین امام به هنگام بازگو کردن الهیات اشاره کرده طوری که با بیان مدعیان این رشته بسیار متفاوت است. او گفته است: 

 

‌‌آن ایام، تازه با حکمت الهی اسلامی آشنا شده بودم و آن را نزد استادی ‌‌[‌‌امام‌‎ ‎‌خمینی‌‎ ‎‌]‌‌که برخلاف اکثریت قریب به اتفاق مدعیان و مدرسان این رشته، صرفاً‌‎ ‎‌دارای یک سلسله محفوظات نبود، بلکه الهیات اسلامی را واقعاً چشیده و‌‎ ‎‌عمیق ترین اندیشه های آن را دریافته بود و با شیرین ترین بیان آنها را بازگو می کرد،‌‎ ‎‌می آموختم، لذت آن روزها و مخصوصاً بیانات عمیق و لطیف و شیرین استاد از‌‎ ‎‌خاطره های فراموش ناشدنی عمر من است.‌‎

 

برشی از کتاب سلسله موی دوست؛ ص 208

1. شهید مرتضی مطهری در سیزدهم بهمن ماه سال 1298 شمسی در قریه فریمان از توابع مشهد متولد شد و سال ها بعد یعنی زمانی که انسانی وارسته، باتقوا، استادی مسلم بود در روز سه شنبه یازدهم اردیبهشت 1358 ساعت ده و بیست دقیقه شب به وسیله گروهک تروریستی فرقان به شهادت رسید.

پیکر این شهید بزرگوار به دستور امام به قم منتقل و در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد و آیت الله العظمی گلپایگانی بر او نماز گزارد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • تصاویری از مهمانان خاص و پوشش متفاوت‌شان در حرم امام خمینی
  • عکسی از پوشش متفاوت مهمانان سیدحسن خمینی /هدیه ای ویژه برای نوه امام (ره)
  • کتیبه متفاوت با الهام از تخته‌ کلاس درس در حسینیه امام خمینی(ره) | عکس
  • بارش سیل آسا در پایتخت ترکیه
  • رئیس حزب آینده ترکیه با هنیه دیدار و درباره جنگ غزه گفت وگو کرد
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • روایت شهید مطهری از کلاس درس متفاوت امام
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • تجلیل متفاوت و بی نظیر از کارگران در شهرستان زرند
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه